RSS

LA MULŢI ANI!!!

31 dec.

La mulţi ani!

La mulţi ani!

Scrisesem un articol destul de lung, „calitate” care tinde să se manifeste în toate articolele mele, când mi s-a restartat calculatorul şi (din vina mea, care nu salvasem) am pierdut articolul. Am scris câte ceva despre mulţumirea pe care am găsit-o scriind acest blog, despre plăcera pe care am simţit-o când mi s-au comentat articolele, ceea ce a demostrat că erau citite. Nu pot să rescriu articolul şi îmi pare rău. Era doar o privire retrospectivă a acestui an, al primului an de blogging pentru mine. Totuşi, ceea ce este esenţial acum, la final de an şi începutul altuia nou, ar fi urările mele pentru voi, pentru cei care mă citiţi, dar şi pentru voi cei care aţi ajuns aici întâmplător. Rezumatul acestor urări ar fi – să aveţi parte de un an bun. Să citiţi cărţi bune, să vizionaţi filme la fel de bune, să vă distraţi şi să aveţi putere de muncă. Celor care scriu le doresc din suflet inspiraţie. Celor care citesc – felicitări! Celor care mă citesc şi citesc alte bloguri de profil – mulţumiri! Cărţile despre care scrieţi, cărţile despre care citiţi vă aşteaptă, în rafturi. la bibliotecă, iar eu vă aştept cu drag, pe blog, să povestim despre ele.

Mulţumesc bloggerilor pe care i-am citit pentru articolele interesante, amuzante, frumoase, poetice, literare, cinefile, artistice, muzicale sau care vorbeau pur şi simplu despre viaţa de zi cu zi. Este mijlocul meu de a afla noutăţi şi am găsit în felul acesta şi oameni frumoşi care ştiu să scrie despre ceea ce văd, despre ceea ce li se întâmplă, despre ceea ce citesc. Mulţumesc şi celor care m-au citit, celor care mi-au comentat articolele întregindu-le. Pe toţi aceştia îi recomand din nou, cu multă căldură pentru voi:

LaFeeBlanche, Coltu’cu muzică, Emil Călinescu, S-o ardem studenţeşteMixy.ro, Hapi.Riverwoman, Sayuki’s Blog, Fructiza – Carte şi film, Pluta cu paparude/ Blog cu taxă inversă/ Ela Roseni, Cinemagazin, AnzhelaMovies, Cinemateca Trisk, Movie Zone. Piratul cinefil, Marele EcranFilme Cărţi Cinabru, Bibliophile, Stefania’s, Free Tag Zone, Spanac, Gaben.ro, Almanahe, ChGabriela, Cristian Lisandru, Geanina Lisandru, Cuvinte Răvăşite, Denisa Aricescu, Drugwash – Loc de dat cu capu’, Fatadefragi, Genunchiul lumii, În grădina mea, Ice, Luna pătrată, My violet world, San, Schtiel, Some words, Alexandra’s library, Andreea Toma, Antoaneta Moga, Blog de cărţi, Ciopilturi de ţăruză, Daniela, Innerspacejournal, Istorii regăsite, Povestiri de lecturi şcolare, Recenzii beletristice, Simona’s blog, Moniqueclassique’s blog, Convieţuire, Cu capul în nori, Iulia Radu, Jurnal de fraieră, Vienela, Wish of Love. Summer Love, Teo Negură, Cronicile unui psihoterapeut,Personalitate Autentică, Personalitatea, GriArg

 
76 comentarii

Scris de pe 31 decembrie 2012 în Povestiri

 

Etichete: ,

76 de răspunsuri la „LA MULŢI ANI!!!

  1. lafeeblanche

    31 decembrie 2012 at 17:08

    ♫♪ ♫.. ♥♡ ♫♪…

    Apreciază

     
  2. Stefania

    31 decembrie 2012 at 17:11

    La multi ani, Roxana draga si-un An Nou Fericit! D-ati dea Dumnezeu multa sanatate, multe impliniri si multe bucurii, ipreuna cu toti cei pe care ii iubesti cel mai mult!
    Te imbratisez cu mult drag! 🙂

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 17:14

      Mulţumesc frumos, Ştefania! Să dea Domnul să fie cum spui. Un an bun şi rodnic şi fie să ne bucuri pe mai departe cu frumoasele tale postări. Cu mult drag, te îmbrăţişez şi eu.

      Apreciază

       
  3. Antoaneta MOGA

    31 decembrie 2012 at 17:28

    Iți doresc un An Nou fericit, cu sănătate, bucurii, împliniri, să ai puterea de a învinge dificultățile și de a privi cu încredere spre viitor!

    Apreciază

     
  4. vax-albina

    31 decembrie 2012 at 17:29

    Sa stii ca eu invidiez orice persoana traieste intr-o biblioteca. Pe tine, insa, te astept cu noi eseuri si articole despre carti. La multi ani, tie si cartilor de care ai grija. La multi ani si celor dragi tie.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 20:14

      Mulţumesc mult de urare! Eu ştiu că sunt de invidiat şi mă bucur că meseria mea îmi este şi pasiune. Un an bun, cu multă sănătate, plin de bucurii pe care să le trăieşti alături de cei dragi, O să încerc să nu dezamăgesc şi să scriu cât mai bine despre cărţi şi în anul care vine, unde voi aştepta comentariile tale.

      Apreciază

       
  5. Eda

    31 decembrie 2012 at 17:30

    La Multi Ani , cu multe bucurii ! 😀

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 17:31

      Mulţumesc mult, la fel îţi doresc şi eu ţie. Un an bun, frumos şi mai bogat.

      Apreciază

       
      • Eda

        31 decembrie 2012 at 17:32

        Va multumesc enorm de mult ! 😀

        Apreciază

         
  6. mixy

    31 decembrie 2012 at 17:31

    La mulţi ani, un an frumos şi bun îţi doresc !
    P.S. şi poate o bibliotecă on-line printre proiecte ?

    Apreciază

     
  7. Drugwash

    31 decembrie 2012 at 17:44

    Mulţumesc pentru efortul şi dăruirea pe care le pui în ceea ce faci aici, pentru tineri şi mai puţin tineri. Să nu-ţi pară rău pentru articolul pierdut, noi deja ştim ce-i de ştiut şi sîntem aici pentru tine, cu tine. 😉

    LA MULŢI ANI! 🙂

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 17:53

      Mulţumesc mult, apreciez la justa valoare comentariile tale. Un an bun, multă sănătate, inspiraţie şi putere de muncă pentru ca să poţi să realizezi ce-ţi planifici! Să ne citim sănătoşi în anul care vine.

      Apreciază

       
      • Drugwash

        31 decembrie 2012 at 18:34

        Săru’ mîna, dragă Roxana, s-auzim numai de bine! 😉 *hugs*

        Apreciază

         
  8. Antoaneta MOGA

    31 decembrie 2012 at 18:06

    Vă doresc un An Nou fericit, cu sănătate, bucurii, împliniri, să aveți puterea de a învinge dificultățile și de a privi cu încredere spre viitor!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 18:28

      Mulţumesc mult! la fel vă doresc! Un an cât mai bun şi alături de oameni dragi. Toate cele bune, mult spor şi inspiraţie.

      Apreciază

       
  9. Roberts

    31 decembrie 2012 at 18:12

    La multi ani, Roxana!!! Stii ca eu te citesc in mod constant si ca am gasit in blogul tau, in cuvintele tale, in rigoarea si-n constiinciozitatea cu care scrii o sursa de evadare, de informare si de inspiratie. In 2013 eu voi fi tot aici si-tzi doresc ca noul an sa te gaseasca sanatoasa, zambind si inconjurata de cei dragi !!!!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 18:30

      Mulţumesc mult! Să fie precum zici – te aştept cu drag la mine în anul ce vine. În rest – sănătate multă şi putere de muncă + inspiraţie şi ţie. Să citeşti cărţi bune ca să aflu şi eu despre ele 🙂

      Apreciază

       
  10. dragoscalinescu

    31 decembrie 2012 at 18:18

    La Multi Ani, 2013!

    Apreciază

     
  11. Denisa Toma

    31 decembrie 2012 at 18:47

    La multi ani, Roxi, si felicitari pentru tot ceea ce faci!

    Apreciază

     
  12. Denisa Toma

    31 decembrie 2012 at 18:49

    La multi ani, Roxi, felicitari pentru generozitatea si priceperea cu care te daruiesti iubitorilor de carte.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 23:26

      Mulţumesc mult, Denisa! Sunt cuvinte deosebite, cuvinte care mă onorează, cu atât mai mult cu cât te admir şi eu foarte mult pentru ceea ce faci, pentru felul deosebit în care reuşeşti să redai, într-un mod viu şi interesant, cele văzute, cele trăite. Un an bun, cu multă sănătate pentru tine şi cei dragi ţie. Să te bucuri de ei, de ceea ce realizează, de ceea ce reuşesc. Mulţumesc şi pentru primul comentariu pe blog, care a fost primul comentariu primit, ca şi pentru următoarele care mi-au arătat apreciere. La mulţi ani!

      Apreciază

       
  13. convietuire

    31 decembrie 2012 at 18:59

    Mulți și fericiți ani! Cu drag te îmbrățișez și îți doresc un An Nou frumos și spornic, cu multă, multă sănătate!

    Apreciază

     
  14. Domnul Bob

    31 decembrie 2012 at 19:10

    La Multi Ani ! Sa-ti fie unul luminos cu multa liniste in suflet !

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 19:11

      Ai dreptate. După cât de turbulent a fost acest an, avem nevoie de unul liniştit şi cu pace în suflete. Un an bun, cu multă sănătate şi tot ce îţi doreşti. Să nu te ocolească iubirea şi să ai parte de ceea ce iubeşti.

      Apreciază

       
  15. Alexutza

    31 decembrie 2012 at 19:35

    La muuuuuulți ani! Și multe articole! 🙂

    Apreciază

     
  16. Nice

    31 decembrie 2012 at 20:20

    Multumesc pentru urari, Roxana. >:D< Iti doresc un 2013 cu sanatate, prosperitate, noroc si mii de bucurii. 🙂 La multi ani fericiti! 🙂

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 20:31

      Mulţumesc mult şi eu! Un an Nou-Nouţ cât mai bun, cât mai frumos, cât mai norocos şi plin de bucurii.

      Apreciază

       
  17. fatadefragi

    31 decembrie 2012 at 21:35

    La multi ani! Mult noroc si sanatate in anul ce bate la geam!

    Apreciază

     
  18. elaroseni

    31 decembrie 2012 at 21:37

    La mulţi ani, Roxana! 🙂

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      31 decembrie 2012 at 22:20

      La mulţi ani şi ţie, draga mea! toate cele bune şi numai bine, acolo pe plaiuri străine. Un an bun şi interesant, un an plin de satisfacţii de tot felul – inclusiv materiale 🙂

      Apreciază

       
  19. spanac

    1 ianuarie 2013 at 03:46

    La multi ani fata!
    Multa santate si sa ne citim si peste 100 de ani. Ce petre ispirescu nene…

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      1 ianuarie 2013 at 11:39

      Aşa deci – ne pregătim să devenim celebri mai ales după moarte 🙂 ?? Până atunci eu sper să fim longevivi, talentaţi şi lucizi ca şi Cella Delavrancea. La mulţi ani şi ţie! Toate cele bune şi numai bine ţie şi celor dragi ţie.

      Apreciază

       
  20. Sorin-Lucian Berbecar

    1 ianuarie 2013 at 10:33

    Cu o întârziere de câteva ore, îți urez și eu: La mulți ani! Multe succese și împliniri, spor la citit și scris, căci blogosfera ar mai goală fără munca ta!
    Fericire și sănătate îți doresc ție și celor dragi!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      1 ianuarie 2013 at 11:34

      Mulţumec mult, Sorine! Frumoasă urare care este la fel de valabilă şi în cazul tău. Un an bun, rodnic şi plin de inspiraţie, de cărţi bune şi recenzii pe măsura lor. Mă bucur că te-am descoperit, că te-am citit. Mă gândesc că ai fi foarte potrivit de bibliotecar. Mi-ar place să cred că asta va fi unul dintre lucrurile care se vor realiza în viitor. Îţi doresc, din suflet numai bine şi să o viaţă frumoasă, plină de iubire, de înţelegere şi pasiune. Mult noroc!

      Apreciază

       
  21. Desteapta-te, devene! Desteapta-te, Deva!

    1 ianuarie 2013 at 12:07

    Semnal de alarma! Adresat unui grup intelectual, deschis comentariilor productive: voua! Intre ora 18**, in 31 decembrie si ora 4**, in 1 ianuarie, Deva a fost pedepsita pur si simplu; petardata, de un prelung tir de 10 ore de zgomote, unele la mai mult de 120 de deciBeli. Deva, oras european, in ritmul unui vacarm de cartier, a oferit neliniste si oroare – la discretie. De ce? A, s-a dat desteptarea: Deva, desteapta-te, in 2013!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      1 ianuarie 2013 at 12:13

      Pe la mine nu s-a auzit vacarmul decât în jurul orei 12, aşa cum era firesc de Revelion. Oricum, mult noroc şi toate cele bune în 2013. Mulţumesc de vizită 🙂

      Apreciază

       
  22. lili3d

    1 ianuarie 2013 at 12:44

    Un an mai bun!

    Apreciază

     
  23. chgabriela

    1 ianuarie 2013 at 13:37

    La multi ani frumosi si buni!:)

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      1 ianuarie 2013 at 13:53

      La fel îţi doresc! Toate cele bune şi sper ca, şi în anul ce a venit. să mă încânţi, cum ai făcut-o, prin frumuseţea versurilor tale, prin potrivirea magică a cuvintelor. Multă fericire şi sănătate ţie şi celor dragi ţie.

      Apreciază

       
  24. Geanina

    1 ianuarie 2013 at 16:23

    La multi ani, Roxana! Sa ai un an asa cum ti-l doresti!

    Apreciază

     
  25. Hapi

    1 ianuarie 2013 at 21:20

    Multumesc frumos pentru nominalizare draga Biblio 🙂
    Iti doresc numai bine in noul an, La multi ani si sa ne citim sanatoase 🙂

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      2 ianuarie 2013 at 01:59

      Cu mare plăcere. Pe toţi cei pe care i-am nominalizat îi citesc cu mare plăcere. Iar blogul tău este, ca şi al lui Mixy unul dintre cele mai relaxante. Îmi place mult felul în care ştiţi să povestiţi despre întâmplările zilnice, umorul din text. Un an bun şi ţie 🙂

      Apreciază

       
  26. gaben.ro

    2 ianuarie 2013 at 02:22

    multumim foarte mult, si daca ne e iertata intarzierea, sa ai un an nou cat de fain vrei!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      2 ianuarie 2013 at 12:10

      Să fie cum zici! Un an cât mai bun îţi doresc şi eu, cu posturi la fel de amuzante, interesante – toate cele bune de la un mare fan 🙂

      Apreciază

       
  27. vienela

    2 ianuarie 2013 at 07:55

    Roxana draga, fie ca acest nou an sa iti aduca tot ce iti doresti, atat in online, cat si in offline!
    Eu trebuie sa iti multumesc pentru recomandare, pentru felul in care scrii, pentru ceea ce esti.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      2 ianuarie 2013 at 12:28

      Mulţumesc mult pentru apreciere! Sper să fie un an mai bun, cu noi toţi, în ciuda previziunilor dezastruase pe care le-au făcut toţi analiştii, parapsihologii şi astrologii 🙂 Şi pentru tine toate bune, multă sănătate şi spor în toate! Mult noroc şi multe bucurii alături de cei dragi. Multe cărţi bune şi timp pentru a putea să le citeşti, pentru a putea să te bucuri de ele.

      Apreciază

       
  28. Ritiu Maria

    2 ianuarie 2013 at 14:13

    LA MULTI ANI!, felicitari pentru ceea ce ai facut, faci si vei face pe acest blog. Suntem incantati sa te citim si mai ales stim ca, prin pasiunea ta pentru carte, inspiri si pe altii, sa se „intoarca” la carti si sa le aprecieze asa cum merita. Multumim ca existi si ca-ti folosesti timpul sa ne faci curiosi si sa incercam, sa tinem „pasul” cu tine. Sa ai sanatate, sa ai vointa si mai ales sa poti sa ne faci „cadouri” de suflet prin articolele tale, asa cum ai facut de la infiintarea acestui blog.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      2 ianuarie 2013 at 15:22

      Mulţumesc mult pentru urări, pentru comentariile mereu elogioase, pentru apreciere şi pentru că exişti. Să dea Domnul să fie cum spui, să reuşesc să fac tot ce îmi propun în acest an. Multă sănătate, mulţumire, noroc şi multe momente fericite îţi doresc ţie şi întregii familii, cu mult drag!

      Apreciază

       
  29. Teo

    2 ianuarie 2013 at 14:44

    La multi ani! Sa fie anul care incepe asa cum iti doresti, asa cum ne dorim. Si asta tine numai de noi. Sa gasim lucrurile bune de facut, de citit, de vazut, de invatat.
    si
    Multumesc!

    Apreciază

     
  30. sanv42

    2 ianuarie 2013 at 18:07

    La multi ani! vise realizate, la mai mult si la mai mare, sarbatori fericite.

    Apreciază

     
  31. Zina

    2 ianuarie 2013 at 22:28

    Un an cu sănătate și împliniri !

    Apreciază

     
  32. PersonalitateAutentica

    3 ianuarie 2013 at 09:03

    un sfarsit si un inceput..ce frumos suna!
    la multi ani frumosi,sanatosi , plini de iubire si inspiratie!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      3 ianuarie 2013 at 09:45

      Mulţumesc mult! Toate cele bune acum la început de an, speranţă, iubire, sănătate, bucurie şi bineînţeles inspiraţie.

      Apreciază

       
  33. almanahe

    3 ianuarie 2013 at 14:23

    La mulţi ani, filialo! 🙂 Te îmbrăţişez şi mulţumesc pentru anul trecut.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      3 ianuarie 2013 at 14:37

      Îmbrăţişări şi numai bine şi de la mine 🙂 Mă bucur că te-am găsit, că te-am citit. Cred că oferi ceva special atât în versuri, cât şi în proză. La mulţi ani! Multă inspiraţie şi multe scrieri la fel de bune şi în acest an.

      Apreciază

       
  34. andreea toma

    3 ianuarie 2013 at 21:13

    La mulţi ani! Un an plin de bucurii, împliniri şi multe cărţi bune!:)

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      3 ianuarie 2013 at 21:25

      La mulţi ani! Aşa să fie cum spui şi la cât mai multe cărţi citite, articole scrise, vizitatori şi comentatori pe blog. Pe plan personal – multă sănătate, bucurii şi împliniri alături de cei dragi.

      Apreciază

       
  35. CiGriArg

    4 ianuarie 2013 at 23:45

    La mulți și frumoși ani fericiți! 🙂

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      5 ianuarie 2013 at 00:16

      Mulţumesc mult! Te aştept la mine şi în acest an! Îţi doresc şi eu multă sănătate, fericire, împlinire şi tot ce îţi mai doreşti.

      Apreciază

       
  36. Andreotti

    5 ianuarie 2013 at 20:25

    La mulți ani, Roxana!!! Ani mulți sănătoși, plini de inspirație și de cărți!!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      5 ianuarie 2013 at 23:57

      Mulţumesc mult de tot! Mă întrebam unde eşti şi tu erai în Spam :)) Îţi doresc şi eu mult noroc, sănătate şi inspiraţie. Bucurii multe, alături de cei dragi şi împlinire în ceea ce realizezi. Te aştept la mine şi în acest an. Chiar am de gând să încep un nou proiect. Îndată ce reuşesc să fiu coerentă o să scriu un articol despre asta. Sunt curioasă câtă lume ar participa.

      Apreciază

       
      • Andreotti

        6 ianuarie 2013 at 17:09

        Eh, stăteam și eu cumințică în Spam:))
        Am să vin cu mare drag ca și până acum. Și abia aștept proiectul nou, evident când vei fi pregătită!:) Ai să fii surprinsă văzând câți participanți vor intra în „joc” 😉
        Abia aștept!

        Apreciază

         
      • bibliodevafiliala3

        6 ianuarie 2013 at 20:25

        De câteva zile mă gândesc şi sper să iasă ceva frumos. În definitiv, a existat şi un film The Jane Austen Book Club – deci probabil doritori să citească şi să povestească despre ceea ce au citit sunt mai mulţi. Să sperăm că întâlnirile virtuale vor fi la fel de atrăgătoare. Pe de altă parte nu avem nevoie de „sediu” şi de prăjituri 🙂

        Apreciază

         
  37. ideisiidei

    13 ianuarie 2013 at 11:31

    Sa ne auzim cu bine pe parcursul intregului an :).

    Apreciază

     

Aştept răspunsul tău!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.