RSS

Condica blogosferei


Articol preluat de pe blogul Some Words:
„Un proiect nou lansat de către Mostwantedblog.org ce vizează să unească blogosfera românească.
 
Condica Blogosferei este titlul unei cărți în care noi, cei din MWB, dorim să strângem mesajele a cât mai multor bloggeri, o carte care să fie reprezentativă pentru mediul online și care să poată arăta cine există cu adevărat în blogosfera românească. 
 
În Condica Blogosferei se poate semna orice blogger dornic să arate lumii întregi că el există pe harta blogosferei și astfel blogosfera există prin articolele lui.
Cartea cu titlul Condica Blogosferei va fi publicată în exemplar unic, o dată la fiecare 60 de zile, începând de azi, 16 februarie 2012, iar cu fiecare ediție nouă publicată se vor adăuga mesajele celor care din diferite motive vor afla mai târziu de existența Condicii. Practic va fi una și aceeași carte care doar va crește în volum cu fiecare ediție nouă. Pe 31 decembrie 2012, Condica Blogosferei va fi publicată în formatul final, care să cuprindă, sperăm noi, numele și mesajele a cât mai multor bloggeri.
 
Orice blogger care dorește poate apărea în Condică! Pentru a face parte din acest proiect trebuie să trimiteți un mesaj la adresa de e-mail grupmwb@gmail.com care să cuprindă:
 
         1. Numele complet sau doar prenumele;
         2. Pseudonimul online, dacă există;
         3. Orașul și țara;
         4. Titlul și adresa blogului;
      5. O scurtă descriere a blogului precum și un mesaj pentru toți ceilalți colegi de breaslă, dar și pentru cititori.
 
Deși Condica Blogosferei va fi doar în exemplar unic, oricine dorește să aibă o copie o va putea avea, fiind nevoie doar de un mesaj la aceeași adresă menționată mai sus (detaliile de primire urmând să fie discutate cu fiecare blogger în parte). Condica Blogosferei va avea și o ediție în format video, pentru a arăta tuturor mesajele bloggerilor pentru lumea întreagă.
Începând de azi Condica Blogosferei este o carte a tuturor bloggerilor, mai mici sau mai mari, celebri sau mai puțin celebri, din orice nișă de activitate. Atenție însă, vor fi acceptate doar bloguri, nu alte site-uri sau pagini de promovare ale blogurilor!
 
Autorii și membrii MWB, precum și orice alt blogger care dorește să ajute la promovarea Condicii Blogosferei, sunt rugați să preia acest articol integral prin copy&paste și sa îl publice pe blogul personal.”

 

Aştept răspunsul tău!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
%d blogeri au apreciat: