RSS

Sondaj de opinie – Alegeţi ce vom citi şi povesti la final de februarie şi martie – la clubul de lectură „Să povestim despre-o carte”

17 ian.

Scriu doar câteva cuvinte la finalul cărora să postez sondajele de opinie, unde vă rog să votaţi, să alegeţi care va fi cartea despre care vom povesti la final de lună februarie şi care va fi cea de la final de trimestrul (sfârşitul lui martie) 2014. Alegeţi câte două titluri care vă sunt la inimă, din fiecare sondaj. Sper să găsiţi printre propunerile din sondaj, cărţi pe care vroiaţi să le citiţi oricum. Timpul de vot este de o săptămână, începând cu data postării articolului. Aştept votul vostru şi vă mulţumesc pentru participare.

Vă aştept, la final de lună să povestim despre cărţile lui Helen Fielding, Jurnalul lui Bridget Jones şi Bridget Jones la limiţa raţiunii.

                                                                                                        

 

Etichete: , , , , , ,

18 răspunsuri la „Sondaj de opinie – Alegeţi ce vom citi şi povesti la final de februarie şi martie – la clubul de lectură „Să povestim despre-o carte”

  1. Kadia

    17 ianuarie 2014 at 17:49

    Votez pentru prima dată, dar mi-a fost foarte greu să aleg. Pentru februarie am avut 3 cărți preferate, pentru martie vreo 5, până la urmă am ales o carte favorită și una care cred eu că-i mai puțin cunoscută.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      17 ianuarie 2014 at 21:56

      Mersi de vort!. Mă bucur că ni te-ai alăturat. Poţi să scrii care dintre celelalte titluri pe care nu le-ai putut vota ai vrea să le revezi în sondajele viitoare. Voi avea grijă să le trec. Pe de altă poţi propune şi tu alte titluri.

      Apreciază

       
      • Kadia

        21 ianuarie 2014 at 21:10

        Am votat cu „Să ucizi o pasăre cântătoare” și Emma, dar vreau să citesc „Splendida cetate a o mie de sori” pentru că am văzut câte comentarii favorabile a strâns și sunt curioasă. Apoi pentru martie am ales Scarlet una dintre carțile mele preferate și Citadela pe care imi doresc s-o citesc de mult timp, dar as fi ales „Stâlpii pământului” si „Dinastia Sunderland-Beauclair” in egala masura.

        Apreciază

         
      • bibliodevafiliala3

        22 ianuarie 2014 at 07:47

        Toate cărtile din listă merită citite. Poate cu timpul vei reuşi s-o faci 🙂 Şi eu sunt curioasă să citesc Splendida cetate a o mie de sori. Mi-ar deschide orizontul asupra unei lumi mai puţin cunoscute. Pe moment citesc câteva alte cărţi 🙂 Dar cât de curând! Oricum, vom vedea ce va ieşi.

        Apreciază

         
  2. Ritiu Maria

    17 ianuarie 2014 at 18:51

    Am votat, pentru februarie: Nord si Sud si Adio Arme, iar pentru Martie: La rasarit de Eden si Scarlett.
    Mi-am facut datoria, dar ma voi supune majoritatii, dupa terminarea votarii.
    Multa sanatate si lectura placuta pentru toti cititorii din clubul de lectura.
    Am votat si articolul, asa ca fiind prima, mi-am exercitat drepturile.
    Multumesc Roxana ca, ne pui la treaba, lectura fiind una din preocuparile mele de suflet.
    Un bun sfarsit de saptamana si spor la munca si bineinteles multa sanatate.

    Apreciază

     
  3. Rolling Ideas

    17 ianuarie 2014 at 19:15

    Mi-am îndeplinit datoria civică. Aştept rezultatul 🙂

    Apreciază

     
  4. pustoaicaciteste

    17 ianuarie 2014 at 19:57

    Pentru februarie am ales „Emma” iar pentru martie „Cel mai iubit dintre pamanteni”. Vreau sa citesc aceste carti de ceva timp, asa ca acesta este un fel de impuls.

    Apreciază

     
  5. mixy

    19 ianuarie 2014 at 20:19

    Uaaau! Cati au votat inaintea mea!!

    Apreciază

     
  6. shiki shiki

    2 februarie 2014 at 19:18

    gata , adjudecat . as fi vrut sa pot vota de doua ori pentru mortal instruments da nu cred ca ies , o sa se sperie toata lumea de dimensiuni 😀

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      3 februarie 2014 at 07:27

      Eu oricum m-am apucat să le citesc. Sper să iasă rândul viitor. Acum cred a ieşit Scarlett. Trebuie să verific, dar ultima dată când m-am uitat – asta era cu cele mai multe voturi.

      Apreciază

       

Aştept răspunsul tău!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.