RSS

Noaptea Albă a bibliotecilor – 2012 – o noapte specială

01 oct.

Nu ştiu cât ştiţi despre activitatea desfăşurată în întregul ţării începând cu anul trecut, dar şi anul acesta, noi ne pregătim intens pentru Noaptea albă a bibliotecilor – manifestare organizată de biblioteca noastrăcu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, după cum se vede, la sediul central, în noaptea de sâmbătă, 6/7 octombrie 2012. Cu părere de rău am aflat că această manifestare care a avut un deosebit succes anul anul trecut, anul acesta nu mai are acoperire naţională, manifestarea la acest nivel amânându-se pe anul viitor. Totuşi eu mă bucur să vă prezint programul care va avea loc anul acesta la Deva. După deschiderea oficială, pentru vizitatorii noştri, iubitori de muzică bună, vor fi trei concerte. Veţi putea citi pe invitaţia pe care v-o ataşez, despre ce anume este vorba. Pentru cei care au restanţe în privinţa restituirii documentelor împrumutate – biblioteca, în această noapte specială, a iertării, va primi documentele restante fără a percepe penalităţile obişnuite. Profitaţi şi restituiţi acum cărţile sau documentele audio-video restante. Pe lângă concertele de muzică şi prezentarea bibliotecii în ansamblul ei, vor fi şi vizionări de filme de aventură până la 4 dimineaţa. Bineînţeles că, pe toată durata, vor fi disponibilile serviciile obişnuite ale biblioteci, cum ar fi împrumutul de documente.

 

Etichete: , , , , , , ,

12 răspunsuri la „Noaptea Albă a bibliotecilor – 2012 – o noapte specială

  1. vienela

    2 octombrie 2012 at 19:39

    Interesanta initiativa. Nu auzisem pana acum de asa ceva, cel putin nu la noi in oras. Chiar sunt curioasa daca Ploiestiul are ceva organizat.
    Datorii pe la biblioteca nu am. De acolo imi hranesc sufletul, merg destul de des sa imprumut carti.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      2 octombrie 2012 at 19:47

      Anul trecut a fost organizat şi în Ploieşti aşa ceva. A fost pe 1-2 octombrie şi a ţinut de la 19 seara până la miezul nopţii. Anul ăsta n-am găsit nimic pe net. Poţi să te interesezi la voi la bibliotecă. La noi şi anul trecut am stat până la 4 dimineaţa. A fost foarte frumos şi oamenii au stat, deşi era mult mai frig, şi s-au uitat la filme. Tocmai pentru că a fost un aşa mare succes a decis domnul director să facem şi anul acesta la fel, chiar dacă pe ţara s-a amânat pentru 2013.

      Apreciază

       
  2. La Fee

    4 octombrie 2012 at 20:12

    Felicitari, deci ai reusit!

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      4 octombrie 2012 at 20:15

      Mi-ar fi plăcut să fie articolul la fel de bun ca şi evenimentul, care, dacă va fi ca anul trecut, va fi deosebit de interesant. Dar mă mulţumesc cu cât am reuşit pentru că mi s-a pus o crampă la inspiraţie. De asta nici n-am apucat să scriu despre nici o carte. Sper să-mi revin cât mai curând.

      Apreciază

       
  3. shiki

    6 octombrie 2012 at 21:12

    distractie placuta , eu sunt la lucru ca de obicei 😦

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      7 octombrie 2012 at 00:45

      Îmi pare rău că ești din nou de servici. Este foarte frumos aici, a fost foarte multă lume la concerte. Sper să primesc poze și videoclipuri ca să le postez. Sper ca la Salonul cărții / care se va ține săptămâna viitoare din 11-14 octombrie la Mall, să poți veni.

      Apreciază

       
  4. Ritiu Maria

    8 octombrie 2012 at 17:47

    Felicitari, o initiativa laudabila si care aduce o noutate in viata concitadinilor tai.
    Sunt convinsa ca s-a bucurat de succes actiunea si ca o nopate „alba” petrecuta la un asemenea eveniment, nu s-a terminat cu „certuri si cu minte tulburata de bautura”, ca in cazul altor nopti petercute in cluburi ori suiete ce incita spiritele mai putin evoluate.
    Un gand bun si sper ca, inspiratia ta, sa ne bucure, in continuare, cu minunate descrieri.

    Apreciază

     
    • bibliodevafiliala3

      8 octombrie 2012 at 20:00

      Mulţumesc mult. A fost, de fapt, chiar mai reuşită decât anul trecut şi am avut mult mai mulţi vizitatori, participanţi. A fost foarte bine şi că timpul a ţinut cu noi şi a fost destul de cald noaptea, aşa că cei care au vrut să stea la filme, au putut-o face. Abia de ieri noapte s-a schimbat vremea şi este mai frig, ba a chiar şi plouat.

      Apreciază

       

Aştept răspunsul tău!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.