RSS

Ultima zi de şcoală a elevilor :) retrospectiva ultimelor săptămâni – acţiuni organizate

24 iun.

În sfârşit vacanţa elevilor a venit, a fost ultima zi de şcoală ieri! În ultimele două săptămâni am avut numeroase acţiuni cu elevii. S-au ţinut şi ore când a fost nevoie de informaţia culeasă de pe internet, accesul la calculatoarele din clasa de informatică a şcolii nefiind posibil pentru că sălile erau ocupate cu bacalaureatul. În concluzie, biblioteca a fost alături de şcoală, de profesori şi de elevii foarte încântaţi să schimbe ceva din rutina obişnuită. Elevii claselor a IX-a şi XI-a Turism au căutat noi tutoriale pentru noi modalităţi de ornarea sălilor festive sau aranjarea meselor, s-au documentat asupra serviciilor în turism şi ce presupune munca unui ospătar astăzi. Elevii au fost foarte interesaţi, mulţi dintre ei sperând, sau chiar având contracte pe vară în diferite staţiuni. O altă acţiune a fost şi cea organizată pentru elevii altei clase a IV-a ca să vizioneze filmul VUK, despre care am scris cu altă ocazie. Oricum, a fost o perioadă foarte aglomerată aici la noi, la Filiala nr. 3. Iar pentru Biblionet au venit extrem de mulţi elevi. Sper ca elevii să nu uite că programul bibliotecii nu se va schimba nici în vacanţa aşa că aştept să vină, să împrumute cărţi sau să le restituie pe cele deja împrumutate, sau să utilizeze internetul gratuit, la Biblionet.

Această prezentare necesită JavaScript.

 
 

Etichete: , , , , , ,

2 răspunsuri la „Ultima zi de şcoală a elevilor :) retrospectiva ultimelor săptămâni – acţiuni organizate

 1. Ritiu Maria

  24 iunie 2012 at 17:38

  Un adevarat periplu ai facut cu acest articol. M-am trezit ca, recitesc cartile la care ai facut referire si am simtit ca, sunt din nou „copil”.
  Copilaria are multe curiozitati, copilul fiind avid de cunostinte, insa multe dintre ele nu se refera la citit, cu toate ca, citind, afli mai multe lucruri decat ai putea gasi in alte surse de informare.
  Sper ca, ai putut sa trezesti „setea” de citit printre elevii aflati in vacanta acuma, precum si printre cei care, pana in prezent, nu au citit cartile pe care, cu atata drag, le-ai comentat in acest articol Roxana. Felicitari si o seara de duminica „luminoasa” si o saptamana cat mai buna.

  Apreciază

   
  • bibliodevafiliala3

   24 iunie 2012 at 17:59

   Vezi că am modificat articolul şi aici a rămas doar actiunea cu elevii. Am văzut că este mult prea lung articolul şi atunci l-am împărţit în 3. Mersi de comentariu şi de urări. Toate cele bune şi ţie, o duminică plăcută şi mai răcoroasă, sper!

   Apreciază

    

Aştept răspunsul tău!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
%d blogeri au apreciat: